Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ:ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ)

Ωραιόκαστρο, 20.05.2010

ΘΕΜΑ: Δωρεάν εξετάσεις οστικής πυκνότητας, κύφωσης και σκολίωσηςγια τους πολίτες κάθε ηλικίας


Τη δυνατότητα να υποβληθούν εντελώς δωρεάν σε μετρήσεις οστικής πυκνότητας, καθώς και κύφωσης ή σκολίωσης προσφέρουν προς τους πολίτες κάθε ηλικίας ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο τομέας Κοινωνικής Πολιτικής.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία στον ευαίσθητο τομέα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας αναλαμβάνεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση.

Οι εξετάσεις, οι οποίες αφορούν στα άτομα κάθε ηλικίας, θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου. Ειδικότερα, από τις 11.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι θα γίνονται οι μετρήσεις οστικής πυκνότητας, ενώ οι εξετάσεις για την κύφωση και τη σκολίωση θα πραγματοποιούνται από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι και στη συνέχεια από τις 3.00 το μεσημέρι έως και τις 8.00 το βράδυ.

Καθώς όλες οι μετρήσεις θα πραγματοποιούνται μόνον κατόπιν ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες παρακαλούνται να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 2313 30.40.05.

Κύριος στόχος της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σχετικά με τη σκελετική υγεία και την πρόληψη διαφόρων παθήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.