Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΠΑΟΚ - Όλα δείχνουν Παύλο Δερμιτζάκη!

05/2010 13:58

Ο Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται να αποτελέσει τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του «Δικεφάλου» του βορρά, Θοδωρή Ζαγοράκη με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Ζήση Βρύζα.
Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει τα «ηνία» των «ασπρόμαυρων». Στα συν του είναι πως έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα είναι πολύ αγαπητός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος στηρίζει τον «Δικέφαλο» ενώ είναι και ένας τεχνικός που χαίρει της εκτίμησης του προέδρου της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη.
Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το πέρας της συνάντησης των Ζαγοράκη, Βρύζα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις.
*** Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Γιώργος Παππάς

ΠΗΓΗ: Sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.