Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ημερίδα για την «Ανακύκλωση»



Ημερίδα με θέμα «Ανακύκλωση», διοργάνωσε ο Δήμος ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, χθές Τετάρτη το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Νεοχωρούδας

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν τρείς εισηγήσεις από ειδικούς επιστήμονες με τις οποίες αναδείχθηκε αφενός η σημερινή κατάσταση και αφετέρου αναπτύχθηκαν τα οφέλη της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ των υλικών (Μπαταρίες,χαρτί,πλαστικό,κλπ) με θετικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και ταυτόχρονα στην μείωση σημαντικά του όγκου των σκουπιδιών που καταλήγουν στο ΧΥΤΑ, άρα και τη συρρίκνωση αντίστοιχα και του κόστος συλλογής, μεταφοράς και ταφής των απορριμμάτων με αποτέλεσμα την παράταση του χρόνου ζωής των ΧΥΤΑ.


2 σχόλια:

  1. Παρόντες στην ΗΜΕΡΙΔΑ 14 άτομα μαζί με τους ομιλητές, τους υπαλλήλους και τους ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ, σε μια τόσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ εκδήλωση οι πολίτες της Καλλιθέας απήχαν παντελώς.Απουσίαζαν ακόμη και Δημοτικοί Σύμβουλοι.Τι να πει κανείς? Ευτυχώς που οι πολίτες συμμετέχουν τουλάχιστον στο πρόγραμμα της ανακύκλωσης όπως βγαίνει απο τα στοιχεία που δόθηκαν στην ημερίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πάντα ξεκινούν απο τους πολίτες... Για όλα εμείς είμαστε υπεύθυνοι.Και βεβαίως και για το περιβάλον.Ομως και οι φορείς ας φροντίζουν ώστε οι εκδηλώσεις να είναι ποιό σωστά οργανωμένες και να εξασφαλίζεται μεγαλίτερη συμμετοχή πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.