Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ:Η αλήθεια για τα εισιτήρια του Ο.Α.Σ.Θ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ







Η αλήθεια για τα εισιτήρια του Ο.Α.Σ.Θ.

 Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι, η αναδίπλωση του ΟΑΣΘ, για το κόμιστρο, επιβλήθηκε από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το οποίο καθορίζει την τιμολογιακή πολιτική του κόμιστρου, και όχι φυσικά από την «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» όπως διατείνεται ο κύριος Κελεσίδης Στάθης. Είναι τουλάχιστον αστείο, να υποστηρίζει ο κύριος Κελεσίδης Στάθης ότι με αίτησή του προς τον Ο.Α.Σ.Θ την 10-5-2010 ζητούσε την μείωση του κόμιστρου και την 11-5-2010 ο Ο.Α.Σ.Θ ικανοποίησε το αίτημα του για όλη την Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα ο ίδιος ο Οργανισμός στην ανακοίνωσή του επικαλείται λάθος ερμηνεία της σχετικής διάταξης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 8923/861/2010, που όριζε τα νέα κόμιστρα, και ζητεί τη συγνώμη και την κατανόηση των επιβατών για τη σύγχυση που προκλήθηκε τους καλεί παράλληλα να αγνοούν τις γραπτές οδηγίες πίσω από τα εισιτήριά τους, που ενημερώνουν για μία μόνο χρήση, διότι είχαν εκτυπωθεί προ των σχετικών οδηγιών του υπουργείου. Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε και την ανακοίνωση του ΟΑΣΘ προς όλα τα δελτία τύπου : «Ανακοινώνεται από τον Ο.Α.Σ.Θ. ότι τα εισιτήρια των 0,60 € (και τα μειωμένα των 0,30 €) μπορούν να χρησιμοποιούνται από και προς οποιαδήποτε γραμμή και από και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, αρκεί η δεύτερη, τρίτη, τέταρτη χρήση (επικύρωση) να γίνει εντός του χρόνου των 70 λεπτών απ' την πρώτη χρήση (όπως ίσχυε μέχρι 30.4.2010 και με τα εισιτήρια των 0,50 € που αντικαταστάθηκαν).

Παρακαλούνται οι επιβάτες να αγνοούν τις οδηγίες που διαβάζουν όπισθεν των εισιτηρίων αυτών, που ενημερώνουν για μία μόνο χρήση, διότι είχαν εκτυπωθεί προ των σχετικών οδηγιών του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων περί της ορθής έννοιας της σχετικής διάταξης της κοινής υπουργικής απόφασης που καθόρισε τα νέα κόμιστρα από 1.5.2010.

Ζητούμε συγνώμη και την κατανόηση των επιβατών για την σύγχυση που προκλήθηκε μέχρι σήμερα επί του θέματος αυτού.»

Όλα τα άλλα είναι για «λαϊκή κατανάλωση» και για λόγους που ίδιος ο κύριος Κελεσίδης γνωρίζει, αλλά ο λαός του Ωραιοκάστρου δεν είναι χαζός, όπως θέλουν να πιστεύουν ορισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.