Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: Λειτουργία προγράμματος φύλαξης και απασχόλησης των μικρών μαθητών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Ανάσα» για τους εργαζόμενους γονείς με τη λειτουργία προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών κατά τη θερινή περίοδο

«Ανάσα» στους εργαζόμενους γονείς, αλλά και δημιουργικές διεξόδους στα ίδια τα παιδιά προσφέρει ο Δήμος Ωραιοκάστρου, με τη λειτουργία προγράμματος φύλαξης και απασχόλησης των μικρών μαθητών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των σχολείων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά εργαζόμενων μητέρων που είναι δημότισσες Ωραιοκάστρου, ηλικίας από πέντε έως δώδεκα ετών.

Η εφαρμογή του προγράμματος θα διαρκέσει από τις 21 Ιουνίου έως και τις 27 Αυγούστου. Τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθούν τα τμήματα φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης καθημερινά από τις 7.00 το πρωί έως και τις 4.00 μετά το μεσημέρι.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού οι μικροί μαθητές θα απασχολούνται δημιουργικά σε μια σειρά δραστηριοτήτων, όπως είναι η ζωγραφική, η μουσική, ο χορός, το θέατρο και το παιχνίδι.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στα τμήματα φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέτουν τις σχετικές αιτήσεις από την 1η έως και τις 14 Ιουνίου, στο Γραφείο Παιδείας και Πολιτισμού, το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, παράλληλα με την αίτηση συμμετοχής, θα πρέπει να προσκομίσουν φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου του παιδιού, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση εργασίας της μητέρας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2313 30.40.75.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.