Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ: Ανοιχτή η Κυβέρνηση για αλλαγές στο 50%+ 1

Επιστροφή στο...42%. Είχαν βάση οι φήμες.

Δεν έφερε τροπολογία ο Γ. Ραγκούσης, αλλά..
Ανοιχτη η Κυβέρνηση για αλλαγές στο 50%+ 1

Τελικά οι φήμες είχαν βάση, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης. Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης δεν έφερε τροπολογία αλλά τόνισε ότι εάν τα υπόλοιπα κόμματα συμφωνούν, τότε, μπορεί να αλλάξει η διάταξη του 50%+1 με αντιστοιχη διάταξη που θα κατατεθεί τον Ιούνιο στον εκλογικό νόμο.
Η Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση έγραψε ότι:
"Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί γύρω από τη στάση της κυβέρνησης αναφορικά με το εκλογικό σύστημα των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Σύμφωνα με πληροφορίες και φήμες (;) το Υπουργείο Εσωτερικών, αναμένεται να καταθέσει τροπολογία σύμφωνα με την οποία και οι εκλογές του Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν με το 42% και όχι με το 50% + 1 για λόγους οικονομίας
Γνωστά αυτοδιοικητικα στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξεφραζαν στην Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση την πεποιθηση τους ότι οι εκλογες του Νοεμβριου θα γινουν τελικα με το 42%. Οι πιεσεις προς τον Υπουργο Εσωτερικων προς αυτη την κατεύθυνση ειναι μεγάλες.

ΠΗΓΗ:  http://www.e-aftodioikisi.gr/default.aspx?pageid=3027

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.