Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: 5ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5





5ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5




ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ




ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5

ΑΡΘΡΟ 1:
Το 5ο πρωτάθλημα ανεξαρτήτων ομάδων ποδοσφαίρου διοργανώνεται από το γραφείο αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου με την ευγενική χορηγία τoυ καφέ μπαρ ‘'EL NINIO'', του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας ‘'ΓΕΡΜΑΝΟΣ'' και του καφέ ‘'LEONE''.

ΑΡΘΡΟ 2:
Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το διάστημα από 31 Μαΐου έως 7 Ιουλίου. Οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους. Ο 1ος όμιλος θα αγωνίζεται κάθε Δευτέρα, ενώ ο 2ος κάθε Τετάρτη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι γεννημένοι από το 1978 και έπειτα, οι οποίοι όμως δε πρέπει να είναι εν ενεργεία αθλητές. Επίσης προβλέπεται και η συμμετοχή έως δύο παικτών σε κάθε ομάδα, ο οποίος μπορεί να είναι ανεξαρτήτου ηλικίας και ταυτόχρονα εν ενεργεία αθλητής. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

ΑΡΘΡΟ 3:
Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 25' το ημίχρονο με 5' ανάπαυλα. Οι παίκτες θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον 15' πριν την έναρξη του αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 4:
Κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει από 10-14 ποδοσφαιριστές. Ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει αντίγραφα ταυτότητας, καθώς και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1589 η οποία θα αναφέρεται στην κατάσταση της υγείας του. Επίσης, κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να προσκομίσει το ποσό των 100 ευρώ στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ωραιοκάστρου, ως ποσό συμμετοχής στη διοργάνωση.

ΑΡΘΡΟ 5:
Ομάδα η οποία δε θα εμφανιστεί σε κάποιο αγώνα αποκλείεται από τη συνέχεια του πρωταθλήματος και μηδενίζεται σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν.

ΑΡΘΡΟ 6:
Στο πρωτάθλημα ισχύουν οι κανονισμοί των αγώνων σάλας 5 x 5. Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες προς όλους.
ΑΡΘΡΟ 7:
Ποδοσφαιριστές που επιδεικνύουν ανάρμοστη συμπεριφορά, είτε προς διαιτητές, είτε προς αντιπάλους ή φιλάθλους θα αποβάλλονται από τους αγώνες. Εάν κάποιος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται αντιαθλητικά θα βγαίνει για πέντε λεπτά εκτός αγώνα και αν το επαναλαμβάνει θα αποβάλλεται και θα αντικαθίσταται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.