Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Υπουργείο Εσωτερικών: Εννέα δήμοι στη Β' Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010 | ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ 
Υπέρ των μεγάλων συνενώσεων μεταξύ των δήμων της Β' Θεσσαλονίκης τάσσεται η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη χτεσινοβραδινή συνάντηση του υπουργού Γ. Ραγκούση και του υφυπουργού Γ. Ντόλιου με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Γερανίδη και Γιώργο Αρβανιτίδη, στο πλαίσιο της διαβούλευσης και με κυβερνητικούς βουλευτές για τον «Καλλικράτη», φάνηκε να επικρατεί το σενάριο των εννέα δήμων, που θα αντικαταστήσουν τους σημερινούς 31.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα δημιουργηθούν τρεις δήμοι δυτικά, τρεις ανατολικά και τρεις στην επαρχία Λαγκαδά. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για αρκετή ώρα συζητήθηκε η προοπτική να παραμείνει ως έχει ο δήμος Εχεδώρου, όπως εισηγούνταν ο κ. Αρβανιτίδης, ο οποίος διετέλεσε δήμαρχος Εχεδώρου έως τις τελευταίες εθνικές εκλογές, αλλά υπουργός και υφυπουργός ήταν αρνητικοί.
Διαβάστε περισσότερα εδώ :Αγγελιοφόρος http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=29696

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.