Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

«Στόχος, η ΔΕΘ στη Σίνδο»

«Στόχος, η ΔΕΘ στη Σίνδο»

Κοινό στόχο αποτελεί η λειτουργία της ΔΕΘ στη Σίνδο, για τον Δήμο Εχεδώρου και τα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Σε συνάντηση του δημάρχου Σπύρου Σταματάκη και του προέδρου του ιδρύματος Παύλου Καρακολτσίδη, τονίστηκε η στενή και αναγκαία συνεργασία των δύο φορέων.
«Δεν νοείται Εχέδωρος χωρίς ΤΕΙ και ΤΕΙ χωρίς Εχέδωρο», υπογράμμισε ο κ. Καρακολτσίδης που, αναφερόμενος στο θέμα της ΔΕΘ, τόνισε:
«Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο θέλω να διαβεβαιώσω ότι η λειτουργία της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης στη Σίνδο όχι μόνο είναι κοινός στόχος μας, αλλά θα αποτελέσει κομβικό σημείο για την αναβάθμιση της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Οταν θα έρθει η Εκθεση, τότε θα αναβαθμιστεί πλήρως η περιοχή μας».
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Εχεδώρου μίλησε για την εγκαθίδρυση μιας γόνιμης και δυναμικής σχέσης ανάμεσα στο ΤΕΙ και στην τοπική κοινωνία.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=133708

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.