Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Νέα ιστοσελίδα από το δήμο Καλλιθέας


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009
ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

Αναβαθμισμένη ριζικά και προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες των χρηστών του διαδικτύου λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες η ηλεκτρονική ιστοσελίδα του δήμου Καλλιθέας Θεσσαλονίκης.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dimos-kallitheas-thess.gov.gr ο χρήστης μπορεί να βρει οποιαδήποτε πληροφορία για το δήμο και τις υπηρεσίες του, όπως και για την ιστορία, την οικονομική δραστηριότητα, τις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις στην περιοχή.

Οπως υπογραμμίζει ο δήμαρχος, Δημήτρης Σαραμάντος, πέρα από την on line ενημέρωση σχετικά με τις δημοτικές υπηρεσίες, καταβλήθηκε προσπάθεια να εμπλουτιστεί η ιστοσελίδα με λειτουργίες όπως η ηλεκτρονική υπηρεσία παραπόνων, η δικτύωση με χρήσιμους συνδέσμους, αλλά και η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.